Groeiende zorgbehoefte in de praktijk

Er is een groeiende zorgbehoefte en we proberen met elkaar de personeelscapaciteit op peil te houden.

Om u van goede zorg te blijven voorzien is de bereikbaarheid als volgt: Tussen 8.00u en 17.00u kunt u ten alle tijden voor spoed bij ons terecht. Voor reguliere afspraken geeft het telefoonbandje de juiste bereikbaarheid aan. Het is beperkt mogelijk om reguliere afspraken in het vooruit te plannen.

Wat kan er wel!   

  • De praktijk zal op werkdagen bereikbaar zijn van 8.00 – 10.00 uur (indien mogelijk van 11.00-12.00u) en van 14.00 -15.30u. 

  • De doktersassistent(en) hebben een belangrijke rol om de afspraken en de organisatie van de praktijk goed te laten verlopen. Zij bespreekt met u uw klacht en zal u voorzien van gepast advies. 

  • Mijn gezondheid.net biedt 24 uur per dag de mogelijkheid om online vragen te stellen middels een e-consult en uw medicatie aan te vragen. Het maken van een afspraak zal afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de zorgmedewerkers. 

  • Ons zorgaanbod kunt u vinden op deze website  

Wij willen goed voor u en onze medewerkers blijven zorgen. Wij vragen om uw medewerking, laten we vriendelijk en respectvol met elkaar om blijven gaan. 

Namens uw huisarts, 

Dr. Bülbül, Dr. Bassa en Dr. Ali