(Tot nader bericht uitgesteld) Uitnodiging informatie bijeenkomst diabetes challenge op dinsdag 14 april 2020 om 19:00uur

(Tot nader bericht uitgesteld)
Uitnodiging voor de informatiebijeenkomst van de Diabetes Challenge Huisartsenpraktijk Presikhaaf op dinsdag 14 april om 19.00 uur

De huisartsenpraktijk Presikhaaf, dr Bülbül, dr Bassa en dr Ali doen mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2020. Vanaf 21 april wandelen wij elke week, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen.

Huisartsenpraktijk Presikhaaf werkt vanuit het principe positieve gezondheid. Dit is je eigen regie voeren en het vermogen je aan te passen aan de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven. Dit betekent dat wij samen met de patiënt naar een oplossing zoeken maar ook dat wij veel samenwerken met het wijkteam, fysiotherapeutische instituut, Apotheek Presikhaaf en andere zorgverleners. Wij noemen dit project Presikhaaf Samen Gezond en de Nationale Diabetes Challenge is hier een onderdeel van.

PSG logo

 

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!

Start wandelingen
Op 21 april start de eerste wandeling. We houden rekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10, 15 of 20 kilometer. Op 26 september 2020 vindt het NDC Festival plaats in Tilburg. Tijdens dit festival wandelen we met alle deelnemers uit heel Nederland de finale-afstand en sluiten we het wandelevenement feestelijk met elkaar af. 

Meer weten?
Op 14 april organiseert huisartsenpraktijk Presikhaaf een informatiebijeenkomst over de Diabetes Challenge in de praktijk. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld u aan voor de bijeenkomst door te mailen naar huisartsenpraktijkpresikhaaf@ezorg.nl of bellen naar 026-3844333

Verdere achtergrondinformatie
De Nationale Diabetes Challenge is een bewezen effectieve wandelinterventie van de Bas van de Goor Foundation. Dankzij hen hebben er in de afgelopen vier jaar al ruim 15.000 mensen de stap naar een gezondere leefstijl gezet.